Premiär för Financial Quick ger börsbolag unik plats att kvartalsrapportera inför publik

2019-05-28
51  Nef8793
Financial Quick är ett komplement till Financial Meetings Øresunds stora kapitalmarknadsmöten. Här kan bolag snabbt och fokuserat lyfta aktuella frågor, kvartalsrapportera och möta sin publik på lunchen.

- Allt fler börsbolag har frågat om de kan göra enskilda presentationer eller kvartalsrapporteringar hos oss och vi är mycket stolta att ha Beijer Group som första bolag hos Financial Quick. Koncentrerat, tight, snabbt och med kort framförhållning i vår lounge på Stortorget High Court är Financial Quick ett helt nytt format för Öresundsbolagen, säger Monica Thomasson, CEO Thomasson Group och grundare av Financial Meetings Øresund.

CEO Per Samuelsson presenterande Beijer Group – en högteknologisk innovatör aktiv inom smart automation och nätverk som genomgått en omfattande omvandling sedan 2016. Beijer Group har en central roll när det gäller automatisering och digitalisering och dess öppna programvara och hårdvara hjälper kunderna att optimera processer och skapa tillförlitlig samt säker kommunikation.